Fullspäckad dag

Vi inledde dagens rundtur med Hell’s Kitchen Flea Market. En jättetrevlig loppis där man kan hitta alla möjliga udda grejer.

Sedan promenerade vi en sväng och klättrade upp på the High Line – en park som är byggd på gamla järnvägsspår ovanför marken.

Highline Park i strålande solsken


Därefter tog vi lunch på en diner i närheten. På väg dit hittade vi en marknad för nya up and coming designers. Lina hittade en jättefin ring där gjord av gamla silverbestick. Under lunchen testade vi Rootbeer för första gången. Det stank jenka och hade en udda söt smak som vi båda utvecklade någon form av hatkärlek till.

Jenkadricka


Detta följdes av en shoppingrunda inne på Victoria’s Secret där Lina gick loss för fullt. Jag införskaffade en ny bh eftersom mina gamla snudd på ekar tomma numera.

Därifrån begav vi oss ner till Zuccoti park och promenerade genom Occupy Wall Street-fenomenet. Udda upplevelse.

Nu har vi precis kommit hem och Lina har däckat bredvid mig. Fötterna bultar och benen värker efter en lång men väldigt trevlig dag!

Resultatet av mycket sightseeing


Nu ska jag strax väcka henne. Vi ska bege oss ut och testa mexikanskt till middag. Blir nog en lugn kväll. Vi är båda så trötta så vi ser i kors.

Annonser
Det här inlägget postades i Random. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fullspäckad dag

  1. Hanna skriver:

    jenkadricka låter ju lite sådär alltså!
    dagen på stan låter betydligt trevligare däremot! Ha en bra söndag också (när ni vaknar på andra sidan om typ 10 timmar) 🙂

  2. Haha jenka! Jag har letat i minnet efter en passande liknelse men det enda jag kommit på är munsköljsmak….jenka är ju ännu bättre hehe. Ha det så kul med din kompis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s