Colonial rules and regulations

Sällskapet var väldigt trevligt igår så det blev ingen dans. Istället blev det en mysig liten vinbar som jag glömt namnet på. Vi avnjöt en flaska grekiskt vin som var gott medan man drack det, men lämnade en eftersmak i munnen som om man hade slickat ett askfat. Det stod med tobak-toner, vilket var gott att dricka, men uppenbarligen hade sina nackdelar.

Därefter begav vi oss till en irländsk pub som heter Puck Fair där vi åt och drack. Interiören var väldigt mysig och de hade hängt upp hundratals julgranskulor i olika kulörer och storlekar i taket vilket gjorde det ännu trevligare.

Avslutningsvis hamnade vi på 1534 som är en liten anonym bar. Man går nerför en lång trappa och det känns som man är på väg ner i ett källarförråd. Men när man öppnar dörrarna därnere uppenbarar sig en rymlig bar som visade sig servera både goda drinkar och god rom. På menyn hade de en lista över regler:

Kass kvalitet, I know

De kastade ut oss när de stängde så jag kom hem och i säng vid fem imorse efter en väldigt trevlig kväll. Skulle sova ut idag. Vaknade 8.30 av byggarbetarna utanför mitt fönster. Oh well, latmansfrukost till Gossip girl funkar som plåster på såren.

Annonser
Det här inlägget postades i Random. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s