Långhelg

Har haft en väldigt skön långhelg som inte är över än eftersom det är President’s day här idag.
I torsdags efter skolan gick jag och Leon och åt Ukrainskt. Inte en hit. Komplett smaklöst. Men en trevlig avslutning på en lång skoldag.

Fredagen fylldes av plugg, följt av hemlagad traditionell egyptisk middag lagad av Lillys mamma. Fantastiskt gott! Tydligen så var inte ”min” slamp-låda en deal breaker. På kvällen var jag på dejt på en vinbar i Brooklyn. Grym start på helgen.

Lördagen var mer plugg. På kvällen åkte jag återigen ut till Brooklyn. Mötte upp Alysse på den kubanska restaurangen hon jobbar på som har så syndigt god mat. Mat och drinkar till rabatterat pris eftersom hon jobbar där. Coconut mojito – farligt gott! Efter det gick vi till Barcade, en bar som är fylld av arkadspel från 80-talet. Roligt koncept, men det visade sig att detta var go to-stället för alla som uppnått drinking age. Har sällan känt mig så gammal på en bar. Kvällen var dock grymt trevlig (bortsett från att det tog 2 timmar att komma hem med tunnelbanan pga förseningar).

Bildkälla: Google

Igår blev det salsa för hela slanten. Först klass på Santo Rico, därefter Jimmy’s salsa social och sist hade LCL jubileumsparty på Caché. Massor fantastiska danser, grym stämning och så roligt!

Annonser
Det här inlägget postades i Random. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s