Dagens lärdom

Eftersom jag ska ta det lugnt bestod fredagen av hemmakväll hos Lilly. Vi kollade på Lost, åt glass, pratade män och karriär samt skrattade tills vi kiknade. Framåt småtimmarna fick Lilly den briljanta idén att vi skulle ringa Leon från hennes Gchat-nummer (som är okänt för honom). Hon ringer upp och erbjuder honom att delta gratis i trivia-night. Leon, väldigt förvirrad, frågar varför hon ringer honom 1 AM om trivia-night och låter lite stressad varje gång Lilly tilltalar honom med Mr hans efternamn.

Efter ett par minuter byter Lilly ämne och säger att hon vill tala med honom om Jesus. Här låter Leon som han ska få ett nervöst sammanbrott. Jag får till slut ett skrattanfall och avslöjar oss.

Leon berättar sedan om sin väldigt traumatiska dag som vi just spätt på. Hans väldigt kristna mamma som tror att han fortfarande är oskuld (han fyllde nyligen 35) eftersom han är ogift var och hälsade på och hittade hans kondomförråd i en låda. Mamman blev smått hysterisk, grät och var förtvivlad över hans förfall. Samma kväll satte hon sig på planet hem.

Lillys Gchat-nummer har ett kaliforniskt riktnummer, så när vi ringde trodde han att mammans plan hade störtat i Kalifornien. När Lilly bytte samtalsämne till Jesus blev han istället övertygad om att hans mamma hade berättat om hans synd för någon kyrklig människa och övertygad denna person om att ringa och tala honom till rätta. All-in-all så gav vårt samtal honom hjärtklappning vid flera tillfällen. Lilly tipsade honom om knepet att skylla kondomförråd på någon annan. Go figure.

Dagens lärdom får kanske bli att om din mamma är övertygad om att du är oskuld och du vill behålla henne i den villfarelsen – göm ditt kondomförråd bättre!

Bildkälla google

Bildkälla google

Annonser
Det här inlägget postades i Random. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens lärdom

  1. Kajsa Höök skriver:

    Kom att tänka på bilderna du tog på muséet på kondomen med Obama på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s