Att vakna upp i Sverige

Efter att ha varit vaken i 34 timmar gick jag och la mig min första kväll i Sverige. Fick låna Annas rum aka mitt gamla sovrum. Vet inte varför jag satte ett alarm, men det gjorde jag. Sov som en död tills klockan ringde 9 timmar senare.

När klockan ringde tittade jag förvirrat mot telefonen, groggy av trötthet. Signalen var inte min vanliga signal. Sakta börjar en panik bubbla inom mig. Vart är jag?! Vems är de vita gardinerna?! Varför luktar lakanen så konstigt? Vems är lakanen?!

Slänger en blick över axeln och ser en obekant skänk fylld med böcker jag inte sett förr. Pulsen börjar dåna i öronen och jag kryper upp i ett hörn och börjar hyperventilera för jag vet verkligen inte vart jag är. Alls. Börjar prata för mig själv för att lugna ner mig, men paniken fullkomligen äter upp mig. Tittar mig febrilt runt och och får så plötsligt syn på något som får pulsen att sjunka, andningen att gå tillbaka till normalt och paniken släppa sitt kramptag om mitt sinne.

Denna hiskeliga tingest som jag häcklat och avskytt i flera år var min räddning. Aldrig mer ska jag häckla det hiskeliga, rosaguldiga plastmonstret.

Annonser
Det här inlägget postades i Random. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att vakna upp i Sverige

 1. Kajsa Höök skriver:

  Ska jag skratta eller tycka synd om dig? Inte kul att inte veta var man är men jag förstår att du lugnade ner dig. Monstret är ju jättesött 😀

  Kram
  Mamsen

  • sarahjohansson skriver:

   Hahaha, jag skrattade lite åt mig själv när jag väl hade lugnat ner mig så du får skratta bäst du vill. Nä, det är inte jättesött, det är ruskigt fult, men nu är det existensberättigat pga funktionen det fyllde 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s