Användarvänlighet? Nej vi skippar det.

Östra sjukhusets psykiatriavdelningar huserar i jättefina lokaler med prunkande innergårdar, slipade trägolv och ett atrium inne på avdelningen. Men när allt detta designades av någon flådig inredningsarkitekt gjordes vissa basala missar. Till exempel användarvänlighet. Här är diskhon i personalrummet (där det inte finns en diskmaskin).

20120708-145235.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Random. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Användarvänlighet? Nej vi skippar det.

  1. Kajsa Höök skriver:

    Hahaha, så himla trendigt!!
    Ddet är som US nya fina entré… 6 st klädskåp för besökare….
    Man kunde inte få in fler eftersom de då skulle förstöra ESTETIKEN!!!!
    Det är så dumt så man tror inte det är sant!

    Kram mamsen

  2. He he smart tänkt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s