Värme, fynd, bikramsalsa och egoboost

Börjar landa i min New York-tillvaro nu och bara njuta. Då sommaren verkligen är här är det svårt att göra annat än att lägga i en chill växel. Dagarna är det 32-34 grader varmt och sena kvällar svalnar det och blir runt 29.

Dejten i lördags var jättetrevlig, vi åt thaimat och pratade ungdomar då jag ska göra praktik på en high school och han strax är klar studie och yrkesvägledare för samma åldersgrupp. Efter maten gick vi till en irländsk pub och pratade mindre allvarliga ämnen. All in all en väldigt trevlig kväll, men personligen tycker jag att det borde finnas ett förbud mot att dejta i juli-augusti i den här staden då värmen och luftfuktigheten gör att man är fräsch i ungefär tre minuter efter man lämnat lägenheten.

Igår gick jag och Lilly på skojakt. Mina träningsskor gick graven till mötes efter en dust med Anna och superlim. Hittade ett par jättesköna som pga rea och en rabattkupong gick från att kosta 75 dollar till 33 dollar. Hittade även en svart långklänning som kommer bli jättefin att ha kvällstid för det nätta priset 12 dollar. Jag älskar att fynda! Lilly och jag köpte varsin helt fantastisk persika på marknaden på Broadway innan vi begav oss till Jimmy’s för dans.
20120806-090440.jpg
Hade en grym danskväll men det var så varmt därinne så det var som en crossgender wet t-shirt contest. Fick massor bra danser och en liten egoboost. En dansare som jag dansat med en gång innan som då var lite snobbig och verkade tycka att jag inte var tillräckligt duktig. Igår dansade vi och han tackade, presenterade sig och sa att det var en grym dans. I slutet på kvällen kom han fram igen och tackade för vår underbara dans. Alltid trevligt!

Idag ska jag bege mig ut till Brooklyn för att ta fingeravtryck för 115 dollar för att få lov att praktisera i skolsystemet.

Annonser
Det här inlägget postades i NY romance, Salsa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Värme, fynd, bikramsalsa och egoboost

  1. åh, Det låter som du har en underbar tillvaro i NY. Välkommen tillbaka till staterna!
    och jag säger det igen, jag älskar att läsa din blogg.. hoppas verkligen att jag kan få åka till NY snart och se om jag kommer att älska staden så mycket som jag tror jag kommer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s