Amerikanskt lyxkaffe

Det är 32 grader ute men det känns ändå att hösten är på väg. På kvällarna blir det så kyligt att man behöver någon form av jacka (23-24 grader, allt är relativt).

Kongressen är nu i full gång, här ska dansas tills fötterna blöder! Var på förfesten igår, skitkasst band, men hade en av de bästa danserna jag haft på väldigt länge. En sådan där dans när allt bara sitter och man har kemi i dansen. När låten är slut nästan sörjer man att upplevelsen är över. Men han verkade lika nöjd så hoppas på fler danser med honom under helgen!

Ska nog hälla i mig en kopp kaffe för att komma igång inför kvällen. I landet av blaskigt kaffe så tappar jag lätt suget efter kaffe. Men går man till Zabar’s, en matvarubutik i korsningen 80th street and Broadway, så kan man köpa ruskigt gott kaffe. Leta dig förbi ostavdelningen, kläm dig emellan hyllorna med alla nötter och följ sedan kaffedoften från butikens djup. Mina favoriter är hasselnöt eller hasselnöt/choklad, men de har alla möjliga sorter. Ett halvt pound kostar $ 4, och mals framför ögonen på dig av de trevliga kaffepojkarna.

20120831-175156.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i NY romance, NY-tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s