En vecka i äpple-anda

Veckan i korta drag.
Måndag: sov ut efter kongresshelgen. Vi bjöd över Disa på middag. Leon kom också över. Drinkar och tjöt till 3.30 på morgonen. Sjukt mysigt och värt det till och med när klockan ringde vid 7.00.

20120909-145712.jpg
Leon demonstrerar hur man gör en fäll när man slaktat sitt djur.

20120909-145832.jpg
Upptäcker att han blir dokumenterad.

Tisdag: lektioner hela långa dagen. Jättekul att träffa klasskompisarna igen! Och tre av fyra kurser verkar jättespännande!

Onsdag: intervju för praktikplats. Gick bra trots att jag inte visste vad det var. Handledaren gillade mitt CV och att jag verkar ha skinn på näsan (hur fega jag lyckades inbilla honom det är ett mysterium!). Lär bli ett krävande men spännande år! På kvällen var jag på dejt med den vanliga herrn.

Torsdag: gick på en teaterföreställning med Maria. De har 20at20 under tre veckor i september. Grymt erbjudande – ett gäng off broadway pjäser/musikaler signar upp sig och går man till deras box office 20 minuter innan show time får man köpa biljetterna för 20 dollar styck om det finns kvar. Maria valde Cocks, ett bisexuellt triangeldrama som fick oss att stundvis kikna av skratt. Nästa vecka ska vi se om vi kan gå på Sistas the musical. Briljant budgetsätt att njuta av lite kultur på! Efteråt åkte jag hem och tog det lugnt. Lilly kom indrällandes vid midnatt efter att ha varit på en tillställning för en organisation som har fullt betalda fellowships för den utbildning hon vill gå. Antagningsdirektören visar sig vara en salsadansare från Texas. I sann amerikanaranda skulle det nätverkas så ett snabbt ombyte och en snabb taxiresa senare var vi på Cache. Där springer vi på Wes från Kanada som jag lyckades få en som vanligt underbar dans med. Vi lyckades också socialisera med antagningsdirektören och hans vän. Hemma och i säng vid 4 på morgonen.

20120909-154232.jpg
Lilly i taxin.

Fredag: avskedsbrunch med Lilly. Hjälpte henne packa och sparkade sedan ut henne i tid så hon inte skulle missa sitt plan. Satt sedan hemma själv hela kvällen smått handfallen med smärre ensamhetsångest. Distraherade mig själv med att streama tv-serier och äta en jätteäcklig ”milkshake cupcake”.

20120909-153537.jpg
Lördag: dans på Salsamania där jag lärde känna en norsk tjej som nu är i den sits jag kommer vara efter examen i maj. Fick lite ångest av att höra henne prata om paniken över att hitta ett jobb så hon får förlänga sitt visum. Efteråt blev det empanadas och livliga diskussioner med Erika och Erwin.

20120909-153734.jpg
Yum!

20120909-154010.jpg
Erwin.

Idag: köpt propra skor till praktiken, handlat matvaror, skriver på en av terminens första uppgifter och överväger om jag trots allt ska bege mig och dansa ikväll för att slippa nerverna jag alltid får kvällen innan ny praktik/jobb.

Det här inlägget postades i Random, Salsa, Vänner. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En vecka i äpple-anda

  1. Kajsa Höök skriver:

    Fullt ös!! Akta så du inte blir medvetslös…

    mamsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s