You didn’t move to New York to stay in

Har blivit lite tyst här. Inte med flit, men har något som jag jättegärna vill prata om som jag inte törs berätta om än för att jag inte vill jinxa det. Borde veta mer den 4:e. Detta innebär dock att varje gång jag öppnar WordPress för att skriva är det detta ämne som vill ut genom fingertopparna. Har även en andra potentiell nyhet som är av samma natur. Dessa upptar så mycket av mina tankar just nu att jag inte riktigt kan skriva om annat.

Hur var er helg? Min var väldigt lugn. Stannade inne för att undvika den hemska kylan som slog fredag, lördag. Tittade på film, pratade i telefon med vänner, skrev lite, pluggade lite, gick på Santo Ricos ett-års jubileum i Queens, tränade salsa med några vänner, gick på LVG och dansade, och lite annat smått och gott.

På tunnelbanan nu har Cole Haan en kampanj på temat Don’t go home, riktat mot New York-bor. Ibland ser jag dem och tänker att jag lever ett ganska trist liv för någon som flyttade till en fantastisk stad som New York. Men för att vara ärlig så älskar jag mitt liv, så var och en måste nog forma sin egen idé om hur de vill njuta av sitt New York-liv.

Cole Haan

 

Annonser
Det här inlägget postades i Random. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s