Brunch, pride, wine and cupcakes

20130630-233326.jpg

Fina, fina söndag. Först bjuden på brunch av Maria för att fira att jag fått jobb. Vi gjorde praktik tillsammans på sjukhuset förra året och nu är vi bådea anställda terapeuter. Jättekul att catcha upp med henne över eggs benedict på Sarabeths.

Detta följdes av Pride-paraden. Wow. Stämningen gav mig gåshud. 200 000 pers hade samlats på fifth avenue för att bevittna paraden. Och efter veckans positiva beslut i the supreme court var det kanske extra passion i firandet. När tunga regndroppar började falla ett par timmar in i eventet var det ingen som brydde sig. Folkfesten fortsatte med folk dansande, tjoande och tjimmande så att ljudet studsade upp mellan skyskraporna.

När vi gav upp tog Nathalie med mig upp till sin lägenhet. Hon har en jättefin etta på 14th street på fifth. Jag är kär i hennes lägenhet. Vi drack vin, åt cupcakes som hon fått ett dussin av en av sina kunder och diskuterade allt från socialt arbete och terapi till Zimmerman-rättegången, Paula Deen-spektaklet och Wendy Davis minnesvärda gärning. Perfekt avslutning på veckan.

Nu är det läggdags så jag orkar upp till jobbet imorrn. På schemat står att skugga the senior therapist på en session som hon kommer ha med en familj hos ungdomens övervakare. På eftermiddagen blir det hembesök hos en av mina framtida klientfamiljer. Och på kvällen blir det faktiskt lite salsa. Lider inte direkt av livet just nu.

Annonser
Det här inlägget postades i Förälskelsefas, NY romance, Vänner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s