Snygga, inspirerande vänner

Jag träffade ju Leon förra helgen vilket var supertrevligt som vanligt. La märke till vilken otrolig make over han gett sig själv sedan han blev singel. Höger sida är före-bilden och vänster hur han ser ut idag. Otroligt starkt jobbat.

20130801-101956.jpg
Vi började prata kost och han berättade hur trött han var på sin kost men att resultaten var värda plågan. Han dricker nyttiga smoothies varannan timme. Låter kanske inte helt fel tills man läser huvudingredienserna i dem. Utöver frukt och grönt innehåller de även stekt kyckling och kale (vad heter den kolen på svenska, minnesförlust!). Blärsch!

20130801-101539.jpg
Som alltid med Leon så är det Go hard, or Go home som gäller. När han började dansa salsa flyttade han till NY för att joina ett team och träna stenhårt. Istället för att som andra börja jogga, börjar han träna som en galning och anmäler sig till ett triatlon. Istället för att som andra skära ner på onyttigheterna (den här mannen konsumerar vanligtvis mer ris än en medelstor stad i Kina) ersätter han mat med supernyttiga, men smått vidriga kyckling och kale smoothies. Å andra sidan är denna mentalitet antagligen vad som gör att han når alla mål han sätter upp för sig själv. Inspirerande vän att ha!

20130801-101749.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Vänner. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snygga, inspirerande vänner

 1. A. skriver:

  Oj, går knappt att se att det är samma person ju! Min frukost bestående av kaffe och en macka känns lagom nyttig nu 😉 Kale är grönkål tror jag.

  • sarahjohansson skriver:

   Det var vad jag sa, jättestor skillnad! Kan ju tillägga att han är 37 år gammal när han gör denna förändring.
   Men kaffe och smörgås är ju så gott! Varit sugen på skogaholm och svensk ost ett tag nu!
   Grönkål ja!

 2. karinsundin skriver:

  Oj, vilken fantastisk skillnad!! Hans smoothie låter dock uräcklig! Han skulle väl kunna unna sig att tugga i sig kycklingen och grönkålen för att sedan skölja ner det med en frukt- eller grönsakssmoothie… Eller??? 😉

 3. Love in LA skriver:

  Kale = grönkål 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s