About

Sarah heter jag. Kommer ursprungligen från Linköping, men flyttade till Göteborg 2006 för att studera. Jag är en salsadansande socionom som älskar att resa och umgås med vänner. När jag påbörjde den här bloggen var det för att beskriva strävan mot mitt mål: att flytta till och studera i New York City. För att uppleva den fantastiska staden, testa att studera i ett annat land, dansa till fötterna blöder och träffa fantastiska människor!

Sedan den 23 augusti är jag nu i New York och studerar på Fordham University Graduate School of Social Services. Alltså kommer ni få läsa om blödande salsafötter, kulturkrockar, människorna jag lär känna och min vardag här.

Följ min blogg med Bloglovin

7 kommentarer till About

 1. Tess skriver:

  Hej – hörde från en kompis till en gammal kollega till dig att du letar lgh på Manhattan. Jag har en studio på Upper E Side som jag hyr ut from 1 nov…. E-maila om du är intresserad.

 2. Nora skriver:

  Hej Sarah!
  Gud vad roligt att jag hittade din blogg! Själv är jag en 24-årig socionomstudent med ett år kvar till examen. Min fästman kommer från Connecticut och vi har börjat funder på en flytt om ett pat år.
  Det ska bli jättekul att följa din blogg! Jag får lusläsa inlägg till inlägg innan jag ställer frågor, för nog kommer det bli ett par!
  Jag har precis nyligen tagit kontakt med NASW och blev ombedd att ringa dem ang. mina frågor gällande social work.
  Nu ska jag återgå till min hemtentamen 🙂
  Kram, Nora i Eskilstuna

 3. Veronika skriver:

  Hej! Kul att du kikade förbi min blogg. Jag har heller inte hunnit läsa så många av dina inlägg än, men när jag förstod att du dansar salsa så tänkte jag, en numera lite ringrostig salsera, att den här måste jag följa! 🙂

 4. glowbugs skriver:

  Hej!
  Tycker jättemycket om din blog! Jag är en svensk tjecj som är bosatt i Manhattan och spelar i ett häfftigt electro-pop band som heter JONKA. Vi har just släppt en ny video. Check it out: http://www.youtbube.com/jonkamusic Om du gillar den kan du väl inkludera en länka på din blog nån gång? Tack och hej!
  Annika

 5. Veronika skriver:

  Hej Sara!
  Jag undrar om du skulle kunna tanka dig att skriva lite om dina favorit-salsa-stallen i NY? Min van och salsa-kompis kommer och halsar pa om ett par veckor och da vill vi garna ut en kvall eller tva och helst da inte hamna pa nagra halvdana stallen 🙂
  Tack pa forhand!
  Veronika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s